Opinie

Home  >>  Opinie

Przeczytaj najnowsze opinie i komentarze o firmie Land Serwis Gdańsk:

  1. Dobry serwis, profesjonalna obsługa
    [12.07.2013, Adam Burecki]
  2. Super sprawa z Autologic. Od dłuższego czasu świeciła mi się lampka ABS w Range Rover Sport, i żaden znajomy warsztat nie wiedział jak to usunąć. Przyjechałem do Land Serwisu, podłączyli auto pod komputer – godzina pracy i usterka usunięta!
    [30.08.2013, Tomasz L.]
  3. Jakiś czas temu wymieniali pompę wtryskową w mojej Disco II: fachowo, szybko, i koszt mniejszy niż u konkurencji. Polecam.
    [Michał Borkowski, 4.09.2013]
  4. Ja jestem bardzo zadowolony z Land Serwisu, naprawiam tam swojego Range Rover, naprawa wykonana jest sprawnie i w terminie. Obsługa na wysokim poziomie.
    [Krzysztof Nowak, 15.11.2013]
  5. Każdy problem elektroniczny w moim samochodzie został naprawiony błyskawicznie.
    [9.1.2014, Paweł Kuliś]
  6. Polecam ten serwis – jestem ich stałym Klientem od kiedy mają oddział w Gdańsku. Serwisuje swojego P-38, mój kuzyn Freelandera 2 – wszystko bez zarzutów. Części na miejscu, ceny ok, na pewno niższe niż w JLR
    [Krzysztof Wiśniewski, 30.03.2014]
  7. Miła obsługa, przystępne ceny i kompetentni mechanicy.
    [Dorota Trojanowska, 13.04.2014]
  8. uczciwy i fachowy serwis, skrzynia w automacie jeździ super, jestem bardzo zadowolona, będę tu wracać. Polecam – a Pan Paweł mechanik – fachowiec
    [25.05.2014, Arek]
  9. pozytyw ,bo jestem zadowolony. gdzie indziej chcieli zregenerować turbosprężarkę za kosmiczną kasę. dokuczliwą przyczyną był spadek mocy – turbo nie żyło. Chłopaki podłączyli Discovery 3 pod diagnostykę i wyszło,że mam świece do wymiany na drugi dzień auto było do odbioru. Pełen profesjonalizm dzwonili przed i po naprawie. Trafiłem tu z polecenia znajomego i na pewno tu wrócę
    [ Andrzej Rajtar, 5.6.2014]
  10. Warsztat godny polecenia, profesjonalne i rzetelne podejście. Kupowałem części sam więc oczekiwanie wydłużyło się. Ale po otrzymaniu części samochód w 4 godziny do odbioru – wymiana wahacza i końcówki drążka. Trzeba poprzedzić wizytę telefonem – widać, że mają dużo roboty, a to dobrze świadczy. Polecam!
    [maciek michnikowki, 18.06.2014]
  11. Zazwyczaj w każdym warsztacie płace gigantyczne pieniądze, a robota i tak na końcu , po krótkim czasie okazuje się spartaczona. A tutaj niespodzianka wszystko zrobione na tip top. Mechanicy znają się na robocie, ceny za godzinę pracy są podane, a mechnicy się nie ociągają, tylko pracują uczuciwe. Polecam ich wszystkim swoim znajomym
    [25.07.2014, Piotr P.]
  12. Szybko, profesjonalnie. Wymiana tarcz i klocków. Panowie wyszukali tańsze części, uprzedzili o ew. ryzyku ich szybszego zużycia. Ogólnie dobre wrażenie. Naprawa z dnia na dzień.
    [Jakub Stoltmann, 28.08.2014]
  13. Bardzo polecam – i w kwestii napraw, i w kwestii spotkań „po godzinach” podczas imprez. IX Letni Rajd Land Serwisu był ekstra.
    [10.09.2014, Aśka]
  14. Jestem bardzo zadowolona z serwisu. Pan Michał podczas diagnostyki ustalił z elektrykiem co jest do zrobienia w moim Freelanderze II, zamówił części w Wieliczce, umówił wizytę na następny tydzień. Przywiozłam samochód, poczytałam gazetę w poczekalni, i nim się obejrzałam – auto gotowe do jazdy. Polecam.
    [Magdalena, 6.10.2014]